billigste2Tegnebræt 1

3 Internet

Bestil lynhurtigt Mobilt Bredbånd fra danske udbydere

Mobilt Bredbånd
4,1/5

Månedlig pris

150,-
Data: 50 GB

3 Mobilt Bredbånd 50 GB

Download
Upload
71
Mbit/s
43
Mbit/s
3 eget netværk
Inkluderer 4G LTE
3LikeHome
Den medfølgende router har som en del af 4G LTE Dual band, hvilket vil sige at den kan køre på 2 frekvenser samtidig.

3 Mobilt Bredbånd 50 GB

4,1/5

Månedlig pris

150,-
Data: 50 GB
Download
71
Mbit/s
Upload
43
Mbit/s
3 eget netværk
Inkluderer 4G LTE
Viser flere

Hvem er 3 Danmark

Vi kender alle sammen til 3, enten via vores mobil abonnement eller via vores internet. Og det er da også en af Danmarks største televirksomheder. De har mere end 1,5 millioner kunder, og det er derfor også blevet en af de helt store spiller på markedet.

Hos 3 kan du vælge i mellem mange forskellige pakker, du kan både vælge telefoni samt internet i en pakke, men du kan også blot vælge en af delene. Der er altså mange muligheder, hvis du vælger 3 som din bredbånds udbyder.

Udover at have mange forskellige pakker, du kan vælge i mellem. SÅ er de altså også nogle af de billigste, vi har nedenfor samlet en oversigt over de forskellige pakker du kan vælge hos 3.

Månedlig pris: 150,-
Data: 50 GB
3 Mobilt Bredbånd 50 GB Download: 71 Upload: 43

Pakken inkludere:

3 eget netværk
Inkluderer 4G LTE
3LikeHome

Vælg 3 internet hvis du ønsker at have internet uanset hvor du er, og til de bedste priser i Danmark.

3 mobilt bredbånd

Du kan ikke få bredbånd hos 3, men du kan derimod få mobilt bredbånd. Forskellen på de to typer bredbånd er, at den ene kan du tage med dig uanset hvor du er, og den anden kan du kun bruge hjemmet i boligen. Hos 3 kan du altså vælge mobilt bredbånd, som kan bruges hvor end du er i landet.

Der er derfor ingen grund til at have bekymring over om du kan få 3 internet hjemme hos dig. For det er nemlig ikke lige så som med fibernet og andre slags bredbånd, hvor der skal være installeret kabler i din bygning. Her kan du blot opsætte den router som medfølger og herefter vil du kunne godt på internettet.

Der kan være mange grunde til at vælge 3 som internetudbyder. Her er nogle af de mest almindelige:

 1. Pris: 3 er kendt for at tilbyde billige abonnementer, hvilket kan være en stor fordel for folk, der leder efter en overkommelig og billig internet løsning.

 2. Dækning: 3 har et bredt dækningsområde i Danmark, hvilket betyder, at mange mennesker vil have adgang til deres internet.

 3. Produktkvalitet: Når du bestiller internet hos 3, så har du mulighed for at vælge den router som opfylder dine behov. Du er derfor altid garanteret i kvalitetsprodukt.

 4. Kundesupport: 3 tilbyder god kundesupport, så kunderne altid kan få hjælp, når de har brug for det.

 5. Valgfrihed: Hos 3 kan du vælge i mellem mange forskellige pakker og der er helt sikkert også en pakke som passer din økonomi. 

3 internet priser

Hvis du vælger 3 som din internet udbyder, så kan der være mange penge at spare. Du vil kunne få mobilt bredbånd fra kun 150 kroner om måneden. 

Prisen kan dog varigere alt efter, hvilken hastighed du ønsker på dit internet. Den billigste bredbånds pakke de har, koster 150 kroner og indebærer 71/43 Mbit/s. Men der er altså rig mulighed for at vælge større pakker også, hvis du har behov for endnu hurtigere internet.

Der er meget konkurrence på internet markedet og derfor er der ofte muligheder for at få et bedre tilbud.

Fordele og ulemper ved Fastspeed

3 er en meget populær udbyder og med god grund. Der er mange fordele ved 3, men også nogle ulemper.

Fordele

 • Vælg i mellem et hav af forskellige internetpakker
 • Inkludere 4G LTE
 • Er tidligere blevet kåret som Danmarks billigste mobilt bredbånd
 • Har en 3,2 score på Trustpilot
 • De tilbyder kundeservice 24/7
 • Der er ingen oprettelsesomkostninger

Ulemper

 • Kan være langsom levering efter bestilling i nogle tilfælde
 • Tilbyder kun mobilt bredbånd

3 anmeldelser

Eftersom har flere forskellige produkter de tilbyder deres kunder, så er der også mange flere der kan anmelde dem, hvilke vi også kan se på deres trustpilot score, hvor de har mere end 13.000+ anmeldelser. Størstedelen af deres anmeldelser kommer fra mobil kunder, og altså ikke deres  mobile bredbånd. Hvis vi derimod kigger nærmere på anmeldelserne og vælger dem ud på deres internet, så vil du hurtigt kunne se, at mange af dem faktisk er 5 stjernede anmeldelser.

Derudover så går mange af deres 5 stjernede anmeldelser også på deres kundeservice. Det er derfor det helt rigtige valg for dig, der måske ikke er så teknisk når det kommer til opsætning af router. Her kan du nemt og hurtigt få hjælp af deres kundeservice 24 timer i døgnet.

Der er faktisk flere af 3 medarbejder der bliver nævnt ved navn og rost for at være hjælpsomme og behagelige.

Vi anbefaler du selv læser deres trustpilot anmeldelser her.

Artikler

Læs vores seneste nyheder

Internetpriser

Guide til at vælge det rigtige internet I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du

Læs mere »
Anmeldelser

Se hvad andre siger om os

Læs nogle af de anmeldelser vi har fået igennem tiden herunder.

Hvor godt er 3?

3 mobilt bredbånd bliver brugt af mange danskere efterhånden og det er faktisk blevet kåret til det bedste og billigste mobile bredbånd i Danmark. Derfor kan vi også sige, at du ikke vil blive skuffet over dit 3 internet.

Hvad koster 3 internet?

Du kan få 3 mobilt bredbånd, i mange forskellige prisklasser. Deres billigste pakke koster 150 kroner om måneden.

Hvor hurtigt er 3 internet?

Forventet hastighed ved udendørs brug af 4G download: 17-71 Mbit/s og upload: 5-43 Mbit/s. Forventet hastighed ved udendørs brug af 3G download: 4-20 Mbit/s og upload: 1-4 Mbit/s. Det er dog vigtigt at nævne at du altid, vil have bedre internet fra 3 indendørs.

Kan jeg få 3 internet?

Ja alle kan få 3 mobilt bredbånd. Du skal blot installere din tilsendte router og herefter, vil du kunne gå på internettet på dine enheder.