billigste2Tegnebræt 1

CBB

Bestil lynhurtigt Mobilt Bredbånd fra danske udbydere

Mobilt Bredbånd
3,9/5

Månedlig pris

129,-
Data: 75 GB

CBB Mobilt Bredbånd - 75 GB.

Download
Upload
71
Mbit/s
43
Mbit/s
Inklusiv 4G
Telias netværk
Du får et bredbånds sim-kort fra CBB Mobil, som du bare sætter i din iPad, tablet, router eller bærbare computer. Det er muligt at indsætte sim-kortet i en router, som skal tilkøbes.

CBB Mobilt Bredbånd - 75 GB.

3,9/5

Månedlig pris

129,-
Data: 75 GB
Download
71
Mbit/s
Upload
43
Mbit/s
Inklusiv 4G
Telias netværk
Viser flere

CBB er en af de ældre internet virksomheder i Danmark, de bliv stiftet i 2000 under et andet navn. Dengang hed de Club Blah Blah, hvilket de hed indtil 2002, hvor de skiftede navn til CBB.

De blev i 2004 opkøbt af sonofon, som dengang var telenord. De har mere end 400.000 kunder i Danmark, så det er altså en af de helt store internetudbydere.

CBB var faktisk en af de første til at leverer internet til de danske hjem. Det gjorde de til billige priser og med høje hastigheder og det er netop også derfor at de har haft en stor tilstrømning af kunder over årene. De er kendt for at yde en god kundeservice, samt en internetforbindelse som kan leverer en høj hastighed.

CBB er et lavprisselskab, og kan både leverer bredbånd, mobilt bredbånd samt mobil abonnementer. Hvis du vælger CBB som din internetudbyder, så er du garanteret de billigste priser på bredbånd, samt en internetforbindelse som leverer hver gang du skal bruge det, enten i form af streaming film eller måske blot til at tjekke Facebook.

CBB binding og opsigelse

Når du tilmelder dig bredbånd hos CBB, så binder du dig ikke på nogen former, som du ellers gør hos andre udbydere og det kan være en stor fordel. Hvis du oplever dårlig forbindelse eller lignende, kan du nemt opsige aftalen og finde en ny internetudbyder. Der er blot en løbende måned opsigelse, det vil altså sige hvis du opsiger din aftale d 15 for eksempel, så er du ude af aftalen d 1.

Når du tilmelder dig CBB bredbånd, så vil du modtage en router. Det er faktisk din og skal ikke levereres tilbage, hvis du en dag skifter leverandør. 

CBB internet hastighed

CBB bruger Telenor -og Telias netværk, som giver dig adgang til 4g internet.
Det betyder du typisk vil opleve omkring 70 Mbit i download og 8 Mbit i upload. Hastigheden kan dog varigere alt efter hvor du bor, for eftersom dit internet bliver leveret af mobil master, afhænger din forbindelse af hvor tæt på du er, på en mobil maste. Derfor bør du også overveje om mobilt bredbånd er det rigtige for dig.

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne priser på CBB bredbånd, så kan du nemt finde den løsning som opfylder dine krav og behov. 

Fordele ved CBB bredbånd?

Der er mange fordele ved at vælge CBB bredbånd som din internetleverandør:

  1. Høj hastighed: CBB tilbyder hurtige bredbåndsforbindelser, der gør det muligt for dig at surfe på internettet, downloade filer og streame videoer uden forsinkelser eller afbrydelser.

  2. Pålidelighed: CBB har en pålidelig infrastruktur, der garanterer, at du har en stabil internetforbindelse 24/7.

  3. God kundeservice: CBB har en dedikeret kundeserviceafdeling, der er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle problemer.

  4. Bred dækning: CBB har bred dækning i hele Danmark, så du kan få adgang til deres internet, uanset hvor du bor.

  5. Fleksible abonnementer: CBB tilbyder en række abonnementer, der passer til dine specifikke behov, inklusiv hastighed, dataforbrug og budget.

  6. Konkurrencedygtige priser: CBB tilbyder konkurrencedygtige priser på deres bredbåndstjenester, så du kan få adgang til hurtig og pålidelig internet til en overkommelig pris.

Hvad siger kunderne?

Det sidste vi bør kigge nærmere på, er cbb trustpilot score. De har en score på 4,6, som er fordelt på 41.412 anmeldelser. Det er dog vigtigt at nævne her, at deres anmeldelser er fordelt ud på alle deres produkter og det er derfor ikke kun anmeldelser på deres internet. 

Netop derfor anbefaler vi også at du selv undersøgere cbb anmeldelser på trustpilot. For at nemmere kunne danne dig et overblik over, hvad andre syntes om deres bredbånd. 

Artikler

Læs vores seneste nyheder

Internetpriser

Guide til at vælge det rigtige internet I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du

Læs mere »
Anmeldelser

Se hvad andre siger om os

Læs nogle af de anmeldelser vi har fået igennem tiden herunder.

Hvilke hastigheder har CBB bredbånd?

CBB tilbyder en række hastigheder, der spænder fra 100 Mbps til 1000 Mbps, afhængigt af dit område og dine specifikke behov.

Kan jeg få CBB bredbånd, hvis jeg bor i en mindre by?

Ja, CBB har bred dækning i hele Danmark, så du kan få adgang til deres tjenester, uanset hvor du bor.

Hvad sker der, hvis jeg har problemer med min internetforbindelse?

Du kan kontakte CBB's kundeserviceafdeling, der vil hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med din internetforbindelse.

Hvordan kan jeg opgraderes til en højere hastighed?

Du kan kontakte CBB's kundeserviceafdeling for at diskutere mulighederne for at opgradere til en højere hastighed.

Hvad inkluderer CBB bredbåndsabonnementet?

CBB bredbånds abonnement inkluderer adgang til internettet med den hastighed, du har valgt.