billigste2Tegnebræt 1

Jet-Net

Bestil lynhurtigt Mobilt Bredbånd fra danske udbydere

Mobilt Bredbånd
4,3/5

Månedlig pris

269,-
Data: Fri

Ewii 500 Mbit

Download
Upload
500
Mbit/s
500
Mbit/s
Flere netværk
Laveste pris
Gratis router medfølger.

Ewii 500 Mbit

4,3/5

Månedlig pris

269,-
Data: Fri
Download
500
Mbit/s
Upload
500
Mbit/s
Flere netværk
Laveste pris
Viser flere

Om Jetnet internet

Jetnet er den nyeste udbyder på markedet indenfor internet. Jetnet blev lanceret i efteråret 2021 og siden er det gået stærkt og de har efterhånden fået en del kunder.

Jetnet blev faktisk grundlagt af 2 stiftere fra fastspeed og er faktisk et datterselskab til fastspeed. Jetnet adskiller sig fra Fastspeed ved at tilbyde et større udvalg af internet abonnementer og til lavere priser end Fastspeed.

Du kan få internet fra jetnet på flere forskellige måder, blandt andet i form af kabel tv-stik, og fibernet. Vi har samlet alle deres forskellige pakker her på siden, så du nemt kan gå dem igennem og sammenligne priser og dermed vælge den pakke som opfylder dine krav.

Fordele og ulemper ved Jetnet

Der er mange fordele at hente, ved at bestille internet fra jetnet. Nogle af dem kan du læse herunder:

 1. Billigt bredbånd: Jetnet er en af de billigste udbydere, når det kommer til internet.
 2. Stort udvalg: JDu kan som sagt vælge i mellem et hav af forskellige pakker.
 3. Hurtigt bredbånd: Selvom de er utrolig billige, så kan du altså få hastigheder op til 1000 mbit.
 4. Stabilt internet: Du kan få en meget stabil forbindelse, ved at bruge jetnet som internetudbyder.

Men der er også nogle ulemper ved jetnet. Dem har vi samlet herunder:

 1. Mindre god kundeservice: En af de steder de sparer for at kunne tilbyde dig billige priser, er ved deres kundeservice. Så du får altså ikke meget kundeservice for pengene.
 2. Ikke altid inkluderet router: Du skal selv stå for indkøb af router. Det kan dog også have sine fordele, da du så kan vælge en hurtigt og sikker router.

Jetnet priser

Jetnet har som sagt et stort udvalg af forskellige pakker, du kan vælge i mellem når det kommer til internet. Dermed kan du altså også finde pakker med forskellige priser, hvilket gør at der er en løsning til et hvert budget.

Men som udgangspunkt kan du få internet fra jetnet på to måder, enten via kabel tv-stik eller fibernet.

 • Internet via kabel tv-stik | Priser fra 229 kr./md.
 • Fibernet | Priser fra 199 kr./md.

Du kan nemt sammenligne priserne med andre udbydere, vi vil dog næsten garantere dig at du ikke kan finde de samme hastigheder til den samme pris hos andre internetudbydere.

Det er dog vigtigt at nævne, at prisen kan varigere alt efter hvor du bor i landet. Det kan den gøre da jetnet, samarbejder med mange forskellige udbydere og derfor er det også forskellige priser alt efter hvilket netværk dit internet skal kører på.

Jetnet bredbånd

Du kan som nævnt tidligere få bredbånd hos jetnet, som bliver leveret igennem dit kabel tv-stik. Det er den mest udbredte og anvendte måde at få internet på her i Danmark. Dog er fibernet ved at overtage denne plads.

Du kan vælge mellem et hav af forskellige hastigheder, hvis du vælger bredbånd via kabel tv-stikket. Herunder kan du se nogle af de forskellige pakker de tilbyder:

 • 50/50 Mbit internet via kabel tv-stik | Priser fra 209 kr./md.
 • 100/100 Mbit internet via kabel tv-stik | Priser fra 229 kr./md.
 • 300/300 Mbit internet via kabel tv-stik | Priser fra 249 kr./md.
 • 1000/1000 Mbit internet via kabel tv-stik | Priser fra 279 kr./md.

Hvis du ønsker bredbånd eller fibernet fra en anden udbydere, så kan du se hele udvalget af internetudbydere på vores side og sammenligne priser.

Jetnet fibernet

Jetnet tilbyder ikke kun bredbånd, de tilbyder også fibernet til deres kunder. Hvis du ønsker et bedre internet end du har nu eller du måske skal finde noget internet til din bolig. Så anbefaler vi du vælger fibernet. Det er den hurtigste form for internet og faktisk også den sikreste.

Er du i tvivl om hvilken hastighed du skal vælge eller hvilke der er tilgængelige hos dig? Så har vi samlet en liste med de mest populære fibernet pakker herunder: 

 • 50/50 Mbit internet via fibernet | Priser fra 209 kr./md.
 • 100/100 Mbit internet via fibernet | Priser fra 229 kr./md.
 • 300/300 Mbit internet via fibernet | Priser fra 249 kr./md.
 • 1000/1000 Mbit internet via fibernet | Priser fra 279 kr./md.

Jetnet anmeldelser

Hvis vi kigger nærmere på deres trustpilot score, så er den faktisk også udmærket. De har en score på 4,1 fordelt på 363 anmeldelser. Og i forhold til andre udbydere som også tilbyder andre produkter, så er alle anmeldelser på jetnet for deres internet, det er derfor også nemmere at danne sig et overblik over hvad andre mener om deres internet. 

Vi anbefaler dog altid at du selv undersøger jetnet trustpilot anmeldelser, inden du tilmelder dig deres internetservice.

Artikler

Læs vores seneste nyheder

Internetpriser

Guide til at vælge det rigtige internet I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du

Læs mere »
Anmeldelser

Se hvad andre siger om os

Læs nogle af de anmeldelser vi har fået igennem tiden herunder.

Hvem står bag JETNET?

Det er faktisk fastspeed som ejer jetnet. Det er et datterselskab, som de har lavet for at kunne tilbyde endnu bedre internetløsninger.

Hvad er JetNet og hvad tilbyder de?

JetNet er en dansk bredbåndsleverandør, der tilbyder en bred vifte af internettjenester, herunder bredbånd, tv og telefoni. De fokuserer på at levere hurtig og stabil internetforbindelse til konkurrencedygtige priser.

Hvad sker der, hvis jeg har tekniske problemer med JetNet bredbånd?

Hvis du oplever tekniske problemer med JetNet bredbånd, kan du kontakte deres kundeservice for hjælp. Deres tekniske support er tilgængelig døgnet rundt, og vil arbejde på at løse problemet så hurtigt som muligt.