billigste2Tegnebræt 1

Kviknet

Bestil lynhurtigt Mobilt Bredbånd fra danske udbydere

Mobilt Bredbånd
4,3/5

Månedlig pris

349,-
Data: Fri

Bredbånd Via Fiber, 500/500 Mbit/S

Download
Upload
500
Mbit/s
500
Mbit/s
Nem installation
Valgfri router
Gratis router medfølger.

Bredbånd Via Fiber, 500/500 Mbit/S

4,3/5

Månedlig pris

349,-
Data: Fri
Download
500
Mbit/s
Upload
500
Mbit/s
Nem installation
Valgfri router
Viser flere

Om Kviknet

Kviknet er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2013 af Yoel Caspersen og er siden blevet en af de mest populære internetudbydere i Danmark. De tilbyder hurtigt bredbånd til deres kunder, til priser som alle kan være med på. Og i forhold til deres priser, så er de faktisk en af de billigste udbydere på markedet, der er derfor god grund til at kigger nærmere på deres ydelser.

Kviknet er faktisk også kendt som en af de største udbydere med fibernet til boligforeninger. 

Du kan både få kviknet internet via telefonstik, internet via kabel-tv, internet via bolignet og via kabel-tv, så der er altså rig mulighed for at få internet på den måde som passer dig bedst.

Hvorfor skal du vælge Kviknet?

Der er mange grunde til, hvorfor du bør vælge kviknet som din internetudbyder. Nogle af dem er at du kan få en hurtig og sikker forbindelse, som kun koster det halve af hvad andre udbyder tilbyder. Derudover så kan du finde internetpakker i mange størrelser og priser og derfor er der helt sikkert også en pakke der opfylder dine krav og behov. Find alle de forskellige internetpakker her på siden fra kviknet og sammenlign priser. 

Kviknet bredbånd

Du kan få 50/10 mbit hastighed ved telefon-stik, som koster 269 kr. Men du kan også få 500/500 mbit hastighed via fiber som koster 349 kr om måneden.

Med andre ord, så er der altså rigtig mange muligheder hvis du vælger kviknet som din internetudbyder. Gå alle de forskellige muligheder igennem og find den løsning som passer til din økonomi.

Der er mange grunde til, at vælge kviknet bredbånd. Her er nogle af dem:

 • Høj hastighed: Kviknet tilbyder høje hastigheder, så du kan surfe, streame, spille online og downloade hurtigt.

 • Stabilitet: Kviknet har et stabilt netværk, så du ikke oplever afbrydelser eller langsomme hastigheder.

 • Kundesupport: Kviknet har en dedikeret kundesupport, der er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer.

 • Flexibilitet: Kviknet tilbyder flere bredbåndspakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

 • Pris: Kviknet har aggressive priser sammenlignet med andre internetudbydere, så du kan få hurtig og pålidelig bredbånd til en overkommelig pris.

 • Teknologi: Kviknet benytter den nyeste teknologi, så du kan få den bedste oplevelse med dit bredbånd.

 • Dækning: Kviknet har et omfattende netværk, der dækker mange områder i Danmark, så du kan få bredbånd, uanset hvor du bor.

Kviknet priser

Du kan som sagt finde et væld af forskellige internetydelser, når det kommer til kviknet og de alle sammen har forskellige priser. Det er dog konkurrencedygtige priser, og de tilbyder også en prisgaranti, så du kan være sikker på, at du får den bedste pris.

Kviknet tilbyder internet fra 199 kr. til 599 kr., hvoraf fiber er deres dyreste service.

Kviknet tilbyder konkurrencedygtige priser ved at reducere administrative omkostninger. Som en ekstra fordel har internetudbyderen udviklet en række tjenester, som du kan vælge at inkludere i din abonnement. Dette omfatter oprettelse, levering af udstyr, hastighedsopgraderinger og besøg af en tekniker.

Fordele ved internet fra Kviknet

 • Få en hurtig og stabil internetforbindelse året rundt
 • Vælg mellem et hav af forskellige internetpakker
 • Vælg mellem mange forskellige hastigheder
 • Kviknet har et sikkert og krypteret netværk, der beskytter dine data
 • Konkurrencedygtige priser

Ulemper ved internet fra Kviknet

 • Langsom upload hastighed ved deres bredbånd
 • 6 måneders bindingsperiode

Tilbyder Kviknet fiber?

Ja du kan også bestille fibernet hos kviknet. Du kan blandt andet få 500/500 mbit via deres fiberforbindelse for kun 349 kroner om måneden.

Fibernet er kommet for at blive og det er faktisk den hurtigste forbindelse du kan få, og derfor afspejler det sig også i prisen. Hvis du er typen der kun ønsker det hurtigste og bedste internet, så er det helt klart fibernet som du skal kigge nærmere på.

Fordele ved fibernet fra kviknet:

 1. Høj hastighed: Fibernet fra Kviknet leverer en meget høj hastighed, så du kan surfe, streame, spille online og downloade hurtigt.

 2. Stabilitet: Fibernet har en meget høj stabilitet, så du ikke oplever afbrydelser eller langsomme hastigheder.

 3. Kundesupport: Kviknet har en dedikeret kundesupport, der er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer.

 4. Flexibilitet: Kviknet tilbyder flere fibernet-pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Hvilken dækning har Kviknet?

Kviknet tilbyder bredbånd via:

 • TDCs kobbernetværket
 • TDC/YouSees kabelnetværket

Kviknet tilbyder fibernet via:

 • TDC/YouSee (Storkøbenhavn, Nordsjælland) eller (Sønderjylland, Nordjylland, Ærø) SE/Stofa

Kviknet anmeldelser

Hvis vi vælger at kigge nærmere på kviknets anmeldelser på trustpilot, så kan vi se de har en score på 3,8 fordelt på 2.436 anmeldelser. Vi kan altså konstatere at deres kunder er meget tilfredse med deres internet. 

Vi anbefaler dog at du selv undersøger kviknets anmeldelser på trustpilot. For at danne dig et indtryk af hvad andre mener om deres service.

Kviknet drift status

Hvis du oplever problemer med dit internet fra kviknet, så kan du med fordel besøge deres hjemmeside, hvor du nemt kan danne dig et overblik over deres drift status. Hvis de har problemer med der forbindelse, så vil det blive oplyst der.

Artikler

Læs vores seneste nyheder

Internetpriser

Guide til at vælge det rigtige internet I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du

Læs mere »
Anmeldelser

Se hvad andre siger om os

Læs nogle af de anmeldelser vi har fået igennem tiden herunder.

Hvad er Kviknet og hvad tilbyder de?

Kviknet er en dansk internetudbyder, der tilbyder bredbånd, tv og telefoni tjenester til private og erhvervskunder. De fokuserer på at levere hurtig og pålidelig internetforbindelse til overkommelige priser.

Hvilke hastigheder tilbyder Kviknet?

Kviknet tilbyder en række hastigheder, inklusiv 100 Mbps og 1 Gbps. Deres hastigheder varierer afhængigt af dit geografiske område og dit valgte abonnement.

Hvordan kan jeg bestille Kviknet bredbånd?

Det kan du gøre via billigste-bredbånd.dk, hvor vi har samlet alle deres forskellige internetpakker. Så kan du nemt sammenligne priser og vælge den pakke som opfylder dine krav og behov.