billigste2Tegnebræt 1

OK Bredbånd

Bestil lynhurtigt Mobilt Bredbånd fra danske udbydere

Mobilt Bredbånd
4,4/5

Månedlig pris

159,-
Data: 125 GB

OK Mobilt Bredbånd 100 GB

Download
Upload
71
Mbit/s
43
Mbit/s
Inklusiv 4G
Telenors netværk
Du får et bredbånds sim-kort fra OK Mobil, som du bare sætter i din iPad, tablet, router eller bærbare computer. Det er muligt at indsætte sim-kortet i en router, som skal tilkøbes.

OK Mobilt Bredbånd 100 GB

4,4/5

Månedlig pris

159,-
Data: 125 GB
Download
71
Mbit/s
Upload
43
Mbit/s
Inklusiv 4G
Telenors netværk
Viser flere

Om OK Mobil

Måske kender du OK bedst fra deres tankstationer? Det gør de fleste, men de tilbyder altså også hurtigt bredbånd til danskerne. Du kan altså få et billigt og hurtigt mobilt bredbånd, ved at vælge OK som din internet udbyder. Vi har samlet deres forskellige pakker her på siden, så du nemt kan danne dig et overblik over dem og vælge den pakke som opfylder dine krav.

OK er som sagt mest kendt for at sælge benzin og diesel, men de er faktisk en virksomhed som tilbyder meget mere end blot det. De tilbyder som sagt også mobilt bredbånd og meget mere til den danske forbruger. 

OK Mobilt bredbånd

Hvis du vælger mobilt bredbånd fra OK, så kan du altså tage dit internet med dig uanset hvor du skal hen. Med andre ord så kan du altså få, internet i campingvognen eller sommerhuset. Det eneste krav der er, at du der skal være mobil signal, for at du kan få internet. 

Nu tænker du måske, hvad forskellen på bredbånd og mobilt bredbånd er? Det er faktisk ret simpelt forskellen er nemlig at du kan tage dit mobile bredbånd med dig, og det kan du ikke med dit alm bredbånd. Mobilt bredbånd fra OK er det oplagte valg til dig, som ønsker at kunne arbejde eller streame film på farten. 

Du kan finde en del forskellige pakker fra OK med mobilt bredbånd. Derfor er det også nemt at finde en bredbåndsløsning som passer til din økonomi. Deres mest populære bredbåndsløsning er deres 100 GB mobile bredbånd til 159 kroner om måneden.

Du vil ofte kunne få mobilt bredbånd en del billigere end alm bredbånd. Derfor er mobilt bredbånd det rigtige valg til dig, som ønsker hurtigt internet men som ikke ønsker betale dyre domme hver måned for det. OK tilbyder desværre ikke fibernet endnu, men mon ikke det kommer senere hen.

Hvor hurtigt er OKs mobile bredbånd?

Ofte vil mobilt bredbånd være lige så hurtigt, som alm bredbånd. Det kan dog varigere alt efter hvor du befinder dig. For du får som sagt dit internet fra mobilmaster og derfor kan det være langsommere, hvis du er langt fra en maste. I de fleste tilfælde vil du dog have god forbindelse. Der er meget få steder i Danmark, hvor der er dårlig mobilt signal. 

Generelt lover OK med mobilt bredbånd en 4G-forbindelse med mellem 17-71 Mbit/s download hastighed og mellem 5-43 Mbit/s upload hastighed. Dog er der risiko for, at den faktiske hastighed kan være en del lavere, alt efter hvor du befinder dig i landet.

Med andre ord, så er det altså ikke altid at mobilt bredbånd er den hurtigste løsning. Til gengæld får du en bred dækning og billige priser.

Hvilken router får man hos OK?

OK oplyser ikke på deres side eller i deres salgsbetingelser, hvilken – hvis nogen – router, du får fra dem, når du bestiller mobilt bredbånd.

Dog kan du være sikker på, at du formentlig vil modtage en router til dit bredbånd. Vi kan desværre ikke oplyse dig om hvilken router du vil modtage, ved tilmelding til OK mobilt bredbånd. Det er dog vigtigt at ens router er af god kvalitet, for at kunne få den hurtigste hastighed. Derfor kan du med fordel investerer i din egen og dermed også være sikker på, du har den hurtigste forbindelse som muligt. 

Når du har tilmeldt dig OK mobilt bredbånd, så vil du altså dit internet igennem et sim-kort, det er derfor vigtigt at du også vælger en router som kan tage sim-kort, hvis du vælger at købe din egen. Det er dog også muligt at sætte sim-kortet ind i din enhed, det kan enten være din computer eller tablet og på den måde for internet. Dog skal du være sikker på, at din enhed understøtter sim-kort. Du får altid leveret et simkort med tre størrelsesniveauer, så det kan bruges i alle typer af apparater.

Der er mange fordele ved at vælge OK bredbånd som din leverandør af bredbånd. Nogle af fordelende kan du se herunder:

  1. Høj hastighed: OK bredbånd tilbyder en hurtig og stabil internetforbindelser, der er ideel til at streame video, downloade store filer og spille online spil.

  2. Pålidelighed: OK bredbånd har en stærk infrastruktur, der sikrer en pålidelig internetforbindelse, så du ikke behøver at bekymre dig om nedbrud eller forstyrrelser.

  3. Dækning: OK bredbånd har en god dækning i de fleste områder, så du kan få adgang til internettet, uanset hvor du bor.

  4. Kundesupport: OK bredbånd har en dedikeret kundesupport, der er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have.

  5. Fleksible pakker: OK bredbånd tilbyder fleksible pakker, der passer til dit budget og dine behov, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.

OK dækning

Hvis du vælger at få OK mobilt bredbånd, så får du altså en forbindelse i top klasse. Da OK bredbånd kører på Telenor master. Telenord er en stor virksomhed med stor dækning i hele Danmark (99% af Danmark dækkes af deres 3G-netværk, 97% dækkes af 4G). Med andre ord, så er du altså sikret en god forbindelse, uanset hvor du er i landet. 

Historien om OK

OK hed faktisk ikke OK, da virksomheden blev stiftet. Dengang hed de nemlig DAK. Men i 1978 fusionerede 7 forskellige selskaber og navnet OK kom fra den svenske virksomhed Olie Konsumenterne, der var hovedaktionær i et af de fusionerede selskaber. Til at starte med arbejde OK indenfor tankindustrien og med stor succes. Men i 2011 gjorde de sit indtog på mobil markedet, med blandt andet deres mobile bredbånd som er gået hen og blevet utrolig populært på grund af den billige pris, samt høje hastighed.

OKs Trustpilot

OK har en score på 4,4 stjerner på Trustpilot ud af knap 17.677 anmeldelser. Med andre ord så er der altså rigtig mange som er tilfredse med deres mobile bredbånd.

Vi anbefaler dog altid, at du tjekker OK trustpilot anmeldelser inden du tilmelder dig. Så kan du nemt og hurtigt danne dig et indblik i, hvad andre syntes om deres service.

Artikler

Læs vores seneste nyheder

Internetpriser

Guide til at vælge det rigtige internet I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du

Læs mere »
Anmeldelser

Se hvad andre siger om os

Læs nogle af de anmeldelser vi har fået igennem tiden herunder.

Hvilket net kører ok på?

OK bredbånd benytter Telia og Telenors mobilmaster, som faktisk er Danmarks bredeste netværk. Telenor og Telias 4G netværk dækker 75 % af Danmark.

Hvem samarbejder ok med?

OK samarbejder med Telenord, hvor de også får deres bredbåndsforbindelse fra.

Hvad koster OK bredbånd?

Det er meget forskelligt hvad OK bredbånd koster, alt efter hvilken hastighed du ønsker. Du kan få OK bredbånd fra kun 59 kroner om måneden.