billigste2Tegnebræt 1

Stofa

Bestil lynhurtigt Mobilt Bredbånd fra danske udbydere

Mobilt Bredbånd
4,8/5

Månedlig pris

379,-
Data: Fri

Stofa Maxi Fiber 500/500 Mbit

Download
Upload
500
Mbit/s
500
Mbit/s
SuperWifi
SafeSurf
Samlerabat
Gratis router medfølger.

Stofa Maxi Fiber 500/500 Mbit

4,8/5

Månedlig pris

379,-
Data: Fri
Download
500
Mbit/s
Upload
500
Mbit/s
SuperWifi
SafeSurf
Viser flere

Hvad koster internet fra Stofa?

Stofa tilbyder mange forskellige internet pakker, der er dog 6 som er de mest populære. Det er både internet som kommer via fibernet, men også via kabel-tv stik.

Her nedenfor har vi samlet de 6 forskellige pakker, så du både kan se pris samt hastighed. Vælg den pakke som opfylder dine krav og behov.

Liste over Stofa priser:

 1. 30/30 mbit | Internet via kabel tv-stik | 259 kr./md.
 2. 200/50 mbit | Internet via kabel tv-stik | 299 kr./md.
 3. 200/200 | Fibernet | 319 kr./md.
 4. 300/50 mbit | Internet via kabel tv-stik | 369 kr./md.
 5. 1000/100 mbit | Internet via kabel tv-stik | 369 kr./md.
 6. 1000/1000 mbit | Fibernet | 399 kr./md.

Det er dog vigtigt at nævne, at det ikke er alle steder i Danmark at Stofa kan leverer deres internet. Derfor er det en god ide at undersøge om, de kan leverer til din adresse inden du bestiller.

Og netop derfor har vi lavet en beregner på vores forside, hvor du nemt og enkelt kan taste din adresse ind, og så undersøger vi for dig, hvilke udbydere der tilbyder internet hos dig. 

Om Stofa

Stofa er i dag en af de mest populære internetudbydere og de har mere end 480.000 kunder i Danmark. Hvis du kun ønsker det bedste når det kommer til dit bredbånd, så er det helt klart Stofa du skal kigge nærmere på.

Stofa er faktisk også en af de virksomheder som har tilbyd internet og bredbånd til danskerne længst tid. Virksomheden blev stiftet i 1959 og siden er det gået stærkt. Deres vision var dog ikke internet og bredbånd den gang, men antenneleverandør. De har dog skiftet retning siden da til internet og det må man sige var den rigtige beslutning.

Hvis du vælger Stofa som din internetleverandør, så kan du vælge mellem to forskellige typer internet. De kan nemlig både leverer fibernet og internet via kabel tv-stik.

Men ikke nok med det, så er Stofa altså også en af de få virksomheder, som tilbyder internet og tv i en pakke. Du kan altså nemt samle dine abonnenter hos en og på den måde også få en bedre pris.

Hvilke fordele og ulemper er der ved at bruge Stofa?

Der kan være mange fordele og ulemper ved de forskellige udbydere og det kan ofte godt være en jungle at finde rundt i, derfor har vi samlet nogle af de fordele og ulemper der er ved Stofa. Stofa er en dansk internetudbyder, der tilbyder bredbånds- og tv-tjenester til kunder i Danmark. Læs nogle af fordelende og ulemperne ved Stofa herunder:

Fordele:

 1. God dækning: Stofa har en bred dækning i Danmark, hvilket gør det nemt at få adgang til deres tjenester, selv i mindre byer.

 2. Fleksible abonnementer: Stofa tilbyder en række forskellige abonnementer, der passer til forskellige behov og budgetter, hvilket gør det nemt at vælge den rigtige løsning for dit budget.

 3. God kundesupport: Stofa har en stærk kundesupport, der er tilgængelig via telefon, chat eller e-mail.

Ulemper:

 1. Høje priser: Nogle kunder mener, at Stofa’s priser er høje sammenlignet med andre internetudbydere i Danmark.

 2. Begrænset hastighed: Stofa tilbyder ikke de højeste hastigheder, der er tilgængelige på markedet, hvilket kan være et problem for nogle kunder.

 3. Tekniske problemer: Nogle kunder har rapporteret om tekniske problemer med Stofa’s internet, hvilket kan resultere i nedetid eller andre udfordringer.

Generelt set er Stofa et godt valg for de, der ønsker en pålidelig og bredbånds- og tv-tjeneste til en rimelig pris, men det er altid en god idé at undersøge alle mulighederne og sammenligne dem med Stofa for at sikre, at du får den bedste løsning for dine behov.

Stofa bredbånd

Hvis du vælger stofa som din internet udbyder, så kan du få alm bredbånd via dit kabel tv-stik. Det er den mest brugte måde i dag at få sit internet på, i de danske hjem.

Du kan få bredbånd hos Stofa i mange forskellige hastigheder og der er helt sikkert også en pakke som opfylder dine behov og krav. Du kan finde pakker helt ned til 50 mbit og op til 1000 mbit. Der er altså med andre ord, noget for ethvert budget. 

Fordele ved Stofa bredbånd?

 1. God dækning: Stofa har en bred dækning i Danmark, hvilket gør det nemt at få adgang til deres internet, selv i mindre byer.

 2. Fleksible abonnementer: Stofa tilbyder en række forskellige abonnementer, der passer til forskellige behov og budgetter, hvilket gør det nemt at vælge den rigtige løsning.

 3. God kundesupport: Stofa har en stærk kundesupport, der er tilgængelig via telefon, chat eller e-mail, hvilket giver dig ro i sindet, hvis du støder på problemer.

 4. Pålidelighed: Stofa er kendt for at have en høj grad af pålidelighed, hvilket betyder, at du kan regne med at have konstant, hurtig og stabil internetforbindelse.

 5. Fokus på sikkerhed: Stofa tilbyder sikkerhedsprogrammer og firewalls for at beskytte dine data og dit privatliv online.

Stofa fibernet

Som sagt kan du også vælge fibernet hos Stofa.

Hvis du spørger os, så burde alle have fibernet. Det er noget af det bedste og hurtigste internet man kan få og det er faktisk også noget af det billigste selvom man ikke skulle tro det. Fibernet bliver også kaldt fremtidens internet og skyldes blandt andet for den høje hastighed, men også den billige pris som man kan købe det til. Du kan få fibernet fra kun 199 kroner om måneden. Her får du altså en hastighed der er 1000/1000 mbit, hvilket er det hurtigste du kan få her i Danmark.

Med andre ord, så skal du vælge fibernet, hvis kun det bedste er godt nok til dig når du enten skal streame film eller surfe på internettet., 

Hvis du er interesseret i fibernet, kan du læse meget mere om det på vores side dedikeret til fibernet. Find den pakke med fibernet som passer dig bedst, enten fra stofa eller en af de andre udbydere som du kan finde her på siden. 

Fordele ved Stofa fibernet?

 1. Høj hastighed: Fibernet tilbyder meget højere hastigheder end traditionelle bredbåndsløsninger, hvilket gør det nemmere at streame video, downloade store filer.

 2. Pålidelighed: Fibernet er kendt for at være meget pålideligt, hvilket betyder, at du kan regne med at have en stabil og hurtig internetforbindelse hele året rundt.

 3. Fleksible abonnementer: Du kan bestille fibernet i mange forskellige hastigheder og dermed også mange forskellige priser. 

Stofa anmeldelser

Stofa er som sagt en af de ældre spiller på markedet, når det kommer til internet og bredbånd. Det kan vi også se på deres trustpilot, hvor de har mere end 18.000 anmeldelser. De har en trustpilot score på 2,8, hvilket ikke er særlig højt. Men i forhold til andre indenfor deres branche, så er det en af de bedste score.

Når det så er sagt så er det også vigtigt, at gøre opmærksom på at alle deres anmeldelser ikke er for der internet, men også deres andre produkter. Vi anbefaler derfor du selv læser nogle af anmeldelserne, for at danne dig et bedre indtryk af hvad andre mener om deres bredbånds og internet service. 

Noget af det Stofa er rigtig gode til, udover at leverer internet og bredbånd, er at de har en utrolig god kundeservice, hvilket også bliver nævnt ved mange af deres anmeldelser. Der er derfor ingen grund til at være nervøs, hvis dit internet eller tv driller. Du kan nemlig nemt og hurtigt kontakte deres kundeservice, som enten vil guide dig igennem processen, eller sende en teknikmedarbejder ud til dig.

Læs alle trustpilot anmeldelser af stofa her.

Artikler

Læs vores seneste nyheder

Internetpriser

Guide til at vælge det rigtige internet I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du

Læs mere »
Anmeldelser

Se hvad andre siger om os

Læs nogle af de anmeldelser vi har fået igennem tiden herunder.

Hvad koster Stofa om måneden?

Hvad koster Stofa? Stofas produkter via kabel tv-stik og fibernet koster fra 259 kr./md. til 499 kr./md. for den hurtigste forbindelse via fibernet.

Hvor hurtigt internet kan jeg få hos stofa?

Det hurtigste internet som du kan få hos Stofa, er deres 1000/1000 mbit fibernet. Som kan købes for 399 kroner om måneden.

Hvor lang binding er der hos Stofa?

Hos Stofa er der 6 måneders binding som hos de fleste andre internetudbydere, hvis du bestiller et bredbåndsprodukt fra dem.

Hvor kan jeg købe internet fra Stofa?

Det kan du nemt og hurtigt gøre her på siden. Vi har samlet et overblik over alle de forskellige pakker som Stofa tilbyder, så du nemt kan danne dig et overblik over dem og vælge den pakke som opfylder dine krav og behov.