billigste2Tegnebræt 1

Telmore

Bestil lynhurtigt Mobilt Bredbånd fra danske udbydere

Mobilt Bredbånd
4,5/5

Månedlig pris

599,-
Data: Fri

Mobilt Bredbånd - Fri Data

Download
Upload
71
Mbit/s
73
Mbit/s
Netflix
HBO Nordic
TV2 Play
Du får et bredbånds sim-kort fra Telmore, som du bare sætter i din iPad, tablet, bærbare computer eller medfølgende router.

Mobilt Bredbånd - Fri Data

4,5/5

Månedlig pris

599,-
Data: Fri
Download
71
Mbit/s
Upload
73
Mbit/s
Netflix
HBO Nordic
Viser flere

Om Telmore

Telmore er en virksomhed som de fleste af os kender, og det er da også en af de største tele virksomheder i Danmark. Telmore blev stiftet i 2000 af Frank Rasmussen. 

Telmore går meget op i, at deres bredbånd er hurtigt. Derfor for du dit internet igennem  TDC`s netværk, som giver dig den bedste dækning og hurtigt 5G. Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker mobilt bredbånd fra Telmore, så er der altså mange muligheder at vælge i mellem. Du kan finde bredbånd pakker i mange forskellige hastigheder og priser.

Hvorfor vælge mobilt bredbånd fra Telmore?

  1. Mobilitet: Mobilt bredbånd giver dig mulighed for at få adgang til internettet, uanset hvor du er.

  2. Fleksibilitet: Med mobilt bredbånd har du ikke længere behov for en fast forbindelse for internet og er derfor ikke bundet af en bestemt adresse.

  3. Økonomi: I nogle tilfælde kan mobilt bredbånd være en mere overkommelig løsning end fast bredbånd, især hvis du ikke har behov for en høj hastighed.

  4. Enkel installation: Mobilt bredbånd kræver ingen installation, da du blot skal tænde for enheden.

Det er altid en god idé at undersøge de forskellige tilbud fra Telmore nøje for at sikre, at de opfylder dine krav til båndbredde, dækning og pris. Find alle de gode tilbud fra telmore her på siden og sammenlign priser.

Telmore internet priser

Hvis du ønsker mobilt bredbånd fra Telmore, så kan prisen varigere meget alt efter hvilken hastighed du ønsker. Derfor bør du altid overveje hvad dine behov og krav er, inden du begynder at undersøge markedet for internet eller bredbånd. På den måde kan du nemmere træffe det rigtige valg.

Prisen for Telmore mobilt bredbånd koster 599 kr. Her får du altså alt den data du kan bruge, der er ingen begrænsninger. Derudover så for du også Netflix, Tv2 Play og HBO Nordic med i pakken.

Der er dog også mulighed for at vælge andre pakker. Du kan finde forskellige pakker indenfor mobilt bredbånd, til priser fra 199 helt op til 599 kroner om måneden.

Telmore internet produkter

Telmore tilbyder som sagt flere forskellige hastigheder og der er helt sikkert også en bredbåndpakke som opfylder dine krav og behov. Det kan dog godt være en jungle at finde rundt i, derfor har vi samlet alle de forskellige bredbåndpakker fra Telmore her på siden. Så kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over dem og vælge den som opfylder dine behov.

Derudover tilbyder Telmore også en lang række ekstra ydelser, som deres kunder får med i deres bredbåndspakke. Du får for eksempel Netflix, HBO Nordic og Tv2 Play med i deres mobile bredbåndspakke. 

Med andre ord, så er vi sikre på at Telmore har det bredbånd som du har ledt efter. Sammenlign priser på de forskellige ydelser her på siden og tilmeld dig den pakke som passer til dig og din økonomi.

Hvorfor vælge mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd har mange fordele, her er nogle af de mest populære:

  1. Mobilitet: Du kan tage internettet med dig, hvor du end går, så længe du har en internetforbindelse. Dette gør det muligt at arbejde, studere eller underholde dig selv, uanset hvor du befinder dig.

  2. Fleksibilitet: Du er ikke længere bundet til en fast forbindelse kun i hjemmet og skal derfor ikke bekymre dig om at flytte internettet, hvis du skal flytte eller bruge internet udenfor hjemmet.

  3. Bærbarhed: Mobilt bredbånd er en bærbar enhed, du kan tage med dig overalt, så du kan have adgang til internettet på farten.

  4. Økonomi: I nogle tilfælde kan mobilt bredbånd være en mere overkommelig løsning end fast bredbånd, især hvis du ikke har behov for en høj båndbredde.

  5. Enkel installation: Mobilt bredbånd kræver ingen installation, da du blot skal tænde for enheden og så har du internet.

  6. Dækning: Mobilt bredbånd har en god dækning i de fleste områder, selv i steder, hvor fast bredbånd ikke er tilgængeligt.

Telmore anmeldelser

Telmore har en score på 4,1 stjerner på Trustpilot ud af knap 37.315 anmeldelser. Det giver en indikation om, at forbrugerne er tilfredse med internetudbyderens internettilbud.

Vi anbefaler dog altid, at du tjekker Telmore trustpilot anmeldelser inden du tilmelder dig. Så kan du nemt og hurtigt danne dig et indblik i, hvad andre syntes om deres service.

Artikler

Læs vores seneste nyheder

Internetpriser

Guide til at vælge det rigtige internet I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du

Læs mere »
Anmeldelser

Se hvad andre siger om os

Læs nogle af de anmeldelser vi har fået igennem tiden herunder.

Hvad koster internet hos Telmore?

Det er meget forskelligt hvad Telmore bredbånd koster, det kommer helt and på hvilken hastighed du ønsker. Du kan få bredbånd ved Telmore fra 199 kroner pr måned.

Hvilket netværk kører Telmore på?

Telmore kører på TDC mobilmaster. Derfor kan de også tilbyde dig en hurtigt og billig bredbåndsløsning.

Er Telenor og Telmore det samme?

Nej det er det ikke. Det er to forskellige virksomheder, dog kører de på de samme mobilmaster.

Hvad er forskellen på bredbånd og mobilt bredbånd?

Forskellen er faktisk ret simpel, med mobilt bredbånd kan du tage dit internet med dig uanset hvor du er i landet, det kan du ikke med alm bredbånd.